⚠️ UYARI: TÜM VERİLER SİLİNECEK!

Bu işlem geri alınamaz!

Aşağıdaki tüm tabloların içeriği silinecektir:

Not: Clinics (Klinikler) tablosu korunacak, sadece içerik temizlenecek.

Evet, Tüm Verileri Sil İptal